Son Yazılar

Live Konusu ve Oyuncuları


Başrollerinde Jung Yu Mi, Lee Kwang Soo ve Bae Sung Woo'nun yer aldığı Live kore dizisi dram, aksiyon türünde.
Live Konusu
Bakalım☝
Evine yakın bir karakolda polis olan Han Jung O (Jung Yu Mi)  ve Yeom Sang Soo (Lee Kwang Soo) ile beraber çalışmakta davaları beraber çözmektedirler.Ama polislikte çok çabuk yükselen fakat daha sonra yaşadığı kötü olaylardan dolayı sürgüne gönderilen Oh Yang Chon (Bae Sung Woo) karakola gelmesiyle üçü beraber çalışmaya başlar.

Live Oyuncuları
Bakalım☝
Live Konusu ve Oyuncuları

Live Konusu ve Oyuncuları

...
Dizinin senaristliğini ''It's Ok,This is Love'' ''That Winter,The Wind Blows'' dizilerinin de senaristliğini yapan No Hee Kyung  yapmaktadır.Live dizisinin yönetmeni ise Kim Kyu Tae dir.

-Bak şuraya yazıyorum koreliler bizi polisiye dizilere boğmaya yemin ettiler 😁.Bu kadar ard arda aksiyon dizisi yapılmaz yahuuu... Bi abandılar adamlar bu tür dizilere 2016 sonundan bu yana bu kaçıncı polisye dizi sayamadım vallah 😆.



Neyse oyunculara gelecek olursak Kwang So'yu biliyorum sadece bu kadroda ama mallesef onuda hiçbir yerde izlemedim.Accayip bir Runnig Man programı seveni olduğum için ordan adapteyim kendisine💁.

Aksiyon severler hazır olun yeni bir dizi geliyor😉.

FRAGMAN



Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

4 yorum:

  1. hımmmmms bakalımlım :) teman ivit güzeeeel :)

    YanıtlaSil
  2. It's Okey That's Love gibi olacaksa hemen izlerim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiksın ben yorumlara göre bakcam bakalim🤔.sen izle senden ögreneyim😃

      Sil