Son Yazılar

Hayranları İçin Show Hazırlayan Koreli Oyuncular-1


Biliyorsunuz ki Kore popu çok geniş bir fizibiliteye sahip eee tabi bundan koreli oyuncularda pastadan payını alıyor ve bundan yararlanıyorlar.Kimisi cover yaptığı şarkılarla kimisi kendine ait fan buluşmalarında bunları gösterip hayranların kalplerini attırmayı başarıyorlar.Hadi gelin dizi izlerken bizi kendilerine hayran bırakan bu oyuncuların hayranlarına yaptıkları jestleri inceleyelim😇.

📌Not:Devam edicek...

PARK SHİN HYE
Park Shin Hye'nin müziğe olan tutkusu malumunuz.Ama kızımız birde dans alanında da yetenekli bu performansları izlediğinizde dudağınızda ufak bir gülücük belirebilir benden demesi.




JONG SUK
Jong Suk'un dansı ders susarım.Sahne showunu çok güzel yerine getirmiş helal olsun!



LE MİN HO
Le Min Ho'nun  hayranları için yaptığı dansta bir o kadar güzel ve gösterişli.Baya çalışmış anlaşılan😍.


LEE DONG WOOK
Oda bir ara dansları çok yapılan Twice-TT şarkısında dans etmiş.Bir gösteri havasında olmasa da dansı öğrenmişe benziyor.Bize bu yönünü de gösteren Dong Wook'a sonsuz teşekkürler💕.



SEO KANG JOON
Herne kadar onu bir artist olarak tanısak ta o bütün üyeleri artist olan bir grubun hem üyesi hemde liderleri.O grup ise 5UPRİZE.


PARK SEO JOON
O da diğer oyuncular gibi yetenekle donatılmış adeta aşağıdaki videoları izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.Bonus+Tık Tık 




SONG JOON Kİ
Bu performansları izlediğinizde Joon Ki'nin sadece oyunculukta değil şarkıcılık ve dans alanında da ne kadar yetenekli olduğunu göreceksiniz.




Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

4 yorum:

  1. Le Jong Suk dışındakileri görmemiştim vay be! Ne yetenekler varmış :) Lee Dong Wook'a bayılıyorum be! Millet Goblin'de Goblin diye ölürken ben Azrail'ci tayfadandım :D :D Song Joon Ki de benim ilk oppamdı yeri çok çok ayrı o nedenle :) Değişik tarzdaki yazıları çok seviyorum bu de öyle olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende hem okurken hem izlerken zevk aldığım için hazırlıyorum böyle postlardan :D

      Sil
  2. Hepsi çook iyii. *-* Devamını bekliyoruum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa devamını yapacağım ama blogger menüm hata veriyor düzelsin eklicem hemen :)

      Sil