Son Yazılar

Switch: Change the World Konusu ve Oyuncuları

Switch: Change the World Konusu ve Oyuncuları

Başrollerinde Jang Geun Suk ve Han Ye Ri'nin yer aldığı Switch Change the World hukuk türünde ve 35 bölüm olarak düşünülüyor.
Switch Change the World Konusu
Bakalım☝
Zeki bir adam olan Sa Do Chan(Jang Geun Suk) savcıların yakalayamadığı adamları dolandırıp kendi krallığını kurmuş bir adamdır.Diğer yandan Sa Do Chan'a tıpatıp benzeyen savcı Beak Joon Soo(Jang Geun Suk) bir şekilde işbirliği içine girerler.Oh Ha Ra (Han Ye Ri) ise bileğinin hakkıyla savcı olmuş genç bir kadındır.

Switch Change the World Oyuncuları
Bakalım☝
Switch: Change the World Konusu ve Oyuncuları


Switch: Change the World Konusu ve Oyuncuları


⇢⇠
Switch Change the World kore dizisinin konusu biraz karışık gelsede benim fragmandan çıkardığım kadarıyla ''savcı ve hırsız yer değiştirecek yada savcı ortalıktan kaybolacak onun yerine dolandırıcı olan geçecek, bir üçüncü ihtimalde ikisi bir davadan dolayı karşı karşıya gelecek'' tabiki bu bir var sayım😉



Neyse gel gelelim oyunculara ben bu ikisinin kimyasını şuan hiç oturtamadım gözüm alışmadı ne yalan söyliyeyim.Jang Geun Suk'u zaten en son ne zaman izlediğimi bile hatırlamıyorum adam zaten ortalıklarda görünmüyor baya uzun zamandır.Han Ye Ri'yi ise hepimizin bildiği Age Of Youth 2 ve 1 den adapteyim.

Yine bir savcı hukuk dizisi geliyor sevenlerini bekliyoruzzzzz💃

FRAGMAN

Bilgilendirme: Çekiliş sonucumu instagram hesabımdan bir süre önce açıkladım.''Bts_topluluğu'' adlı instagram kullanıcı çekilişi kazandı Tepriklerrrr 😜

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

3 yorum:

  1. Lee Min Ho'nun benzer bir dizisi vardı. O da böyle dolandırıcılık yapıyordu. Ona benzettim azcık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AAa evet tuçiş evet ama burda iki tane olcaklar ahhaha :D

      Sil
  2. hımms hukuk savcı sevilir tabii dizide filmde :)

    YanıtlaSil