Son Yazılar

Why Secretary Kim Konusu ve Oyuncuları

Why Secretary Kim Yorum ve Replikleri için Tıkla 

Başrollerinde Park Seo Joon ve Park Min Young'un bulunduğu Why Secretary Kim diğer adıyla What'sWrong With Secraty Kim romantik,komedi türünde ve 16 bölüm olarakTvn kanalında yayınlanacak.

Why Secretary Kim Konusu
Bakalım☝
Lee Young Joon(Park Seo Joon) narsist bir kişiliğe sahip başkan yardımcısı aynı zamanda da şirketin 2.nesil varisidir.Kim Min So(Park Min Young) başkan yardımcısının sekreteridir.Bu güne kadar kimseyle beraber olmamış genç bir kadındır.Bu ikilinin arasında gelişen romantik,komedi ve birazda ofis hikayesi konu edilmektedir.
Why Secretary Oyuncular
Bakalım☝

Why Secretary Kim Konusu ve Oyuncuları



⇢⇠
Dizi:Kim Young Mi tarafından kaleme alınan ''Legend of the Secretary World'' adlı webtoondan uyarlanmaktadır.

Park Seo Joon ve Park Min Young aşırı hoşuma giden bir kombinasyon oldu.Yalnız konusu biraz bana Falling For Innocence dizisini hatırlattı.Keşke bu ikiliyle başka bir konu ele alsalarmış demedim değil açıkçası😛.Umarım çok iş ofis bazlı bir dizi olmaz.

FRAGMAN


Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

4 yorum:

  1. Oooooo oğlan bizim kız bizim :D ikisine de bayılırım , sevindim ve şaşırdım iki başrollü de sevdiğim yapımlar geliyor , şükürler olsun yarabbim :D

    YanıtlaSil
  2. romantik komedi en sevdiğim tür korede :) bir de lise dizileri :) sen bu süfer diyince izliycam bir diziyii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uhahah bende bakcam bi ama ofis dizisi diye bi korkuyorum değil açıkcası :/

      Sil