Son Yazılar

Along With the Gods: The Two Wolds/ 2017

Along With the Gods: The Two Wolds/ 2017

Along With the Gods: The Two Wolds Konusu
Bakalım☝
Bir itfaiyeci olan Ja Hong (Cha Tae Hyun) yine birilerinin canını kurtarırken ölür.Öbür tarafa iştiraki ise Örnek vatandaş olarak olur.Örnek vatandaş 49 gün içerisinde 7 tane mahkemeden geçecek ve bu mahkemelerden haklı bulunarak çıkarsa dünyaya tekrar gönderilecektir.Bu yolda ona üç tane melek Ja Hong'a yardımcı olacaktır.

Along With the Gods:The Two Wolds 
Oyuncuları
Bakalım☝
Along With the Gods: The Two Wolds/ 2017
Ha Jung Wo- Cha Tae Hyun- Ju Ji Hoon- Kim Hyang Gi

Poster
Along With the Gods: The Two Wolds/ 2017

⇢⇠
Öncelikle film iki aşamalı yani Along With the Gods: The Two Wolds  ve Along With the Gods: The Last 49 Days olarak serinin ikinci filmi mevcut.Fakat daha ikinci film piyasaya sürülmemiş.

Neyse efendim benim filmi keşfetmem filmin baya bir gişe yapmasıyla ilgili haberlerden oldu.Bayadır Yeppudaa da çevirisinin gelmesini beklerken bizim film sitelerinden biri çevirivermiş Allah razı olsun.
Along With the Gods: The Two Wolds/ 2017
Film fragmandan gayrı olacaktır ki beni biraz korkuttu hani o görsel efektlerin hakkını verebilirler mi? diye.Ve hayır bence film ne çok amatörceydi ne de çoookk mükemmel!.Film amerikan yapımlarının bi tık altında kaldığı kesin çünkü görsel efektler yer yer kötü yapılmışlardı diye düşünüyorum.

Ana kadro yani oyunculardan bahsetmem gerekirse zaten fantastik bir film izlediğimiz için oyunculuklar beni çok ırgalamadı açıkçası.Gözüme batan bir oyunculukta olmadı desem yalan olmaz.Cha Tae Hyun'u daha önce  Because I Love You ve The Best Hit yapımlarından tanımaktayım diğer arkadaşları da Ehhh işte😁.

Along With the Gods: The Two Wolds/ 2017

Yine bir filmin uzunluğu ve sıkılan bir adet Ruhsa diyorum evet film ne kadar soluksuz izlenecek yapıda olsa da filmin uzunluğu bir süre sonra beni kopardı maalesef ki.Daha önce bir mim yazımda da belirttiğim gibi Bknz tek başıma film izlemeyi seven biriyim bu yüzden bu filmin uzunluğundan ve sıkılacağımı öngördüğümden yalnız izledim.Bu yalnızlık sırasında filme 3 kez ara verdim yer yer koptuğum yerlerde oldu.Filmin aslında yer yer birbirinden ayrılması da bana fırsat verdi diyebilirim
Along With the Gods: The Two Wolds/ 2017

Bunca söylediklerimden sonra filmi beğendim mi?Evet beğendim hikayesi güzeldi boşlukları yoktu.49 Days hikayesine alışık olmasak biraz garip gelebilir miydi bilmiyorum ama hikayesi acayip iyiydi.Aşk işlenmeden de film yapılabileceğini gösterdi bir yandan da.
Along With the Gods: The Two Wolds/ 2017
Bu filmi tabiki de En İyi Filmler listeme eklemeden edemedim👌
Bakınız ben öyleydi böyleydi demem Aha film bakın görüyorsunuz mikemmel bi film izleyin izlettirin efendim😉.

FRAGMAN



Not:Yorum sistemimi üçlü yorum sistemi bulup kurasıya ve arkadaşlarımdan gelen yorum sisteminin karmaşıklığıyla ilgili sorunlar dolayısıyla blogger'ın kendi yorum sistemini kullanmaya karar verdim.Alırım bir yorumunuzu artıkın😘.

Paylaş:

◣Yazar Hakkında◥ Farklı olmak için değil mutlu olmak için yaşa diyen 20'li yaşların ortasında ehlikeyif bir insan. Sosyal Medya'da Ruhsa'dan İncileri Takip Etmeyi Unutma!

0 yorum:

Yorum Gönder